Den största iOS uppdatering i 2016 är äntligen här. iOS 9.3 innehåller inte några stora ändringar, men det finns en mängd nya funktioner som Night Shift, Touch ID säkrade anteckningar, iPad utbildning, och massor av små förändringar i Apple musik och Apple News (finns bara i USA).
iPhone ägare kan ta den nya uppdateringen via WiFi genom att gå till programuppdatering sektionen i Inställningar, eller så kan man ladda ner det direkt via iTunes.

Night Shift är funktion som minskar blått ljus på kvällen för bättre sömn efter att man använder iPad eller iPhone. Funktionen aktiveras automatiskt genom att enheten skiftar med hjälp av klockan, men det kan också styras manuellt via Kontrollcenter.

För iPhone 6s och 6s Plus användare, finns flera program som fick den nya Quick Actions som tyvärr kräver 3D touch.

Alla inlägg i Anteckningar kan nu lösenordsskyddas och inlägg från Evernote kan importeras i Anteckningar.

Skicka Live Photos via Meddelanden, och parkoppla flera Apple Watch till en och samma Iphone är också möjligt i med den nya uppdatering.

För utbildningssektorn finns det flera funktioner som gör att iPad blir mer tilltalande för lärare och elever. Det finns bättre verktyg för hantering av Apple-ID, konton och kurser, tillsammans med Classroom app som låter lärare vägleda eleverna genom app-baserade lektioner.

 

IMG_0460

 

IMG_0461