AttachéTM Evolutive är ett USB-minne i mikrostorlek som så snart det har anslutits till en bärbar dator via USB-porten fungerar som en nästan osynlig lagringslösning! Tack vare den minimala storleken är Attaché Evolutive den idealiska USB-lagringslösningen för tablets, netbooks och laptops.

Fördelen med PNY AttachéTM Evolutive är att data i själva verket lagras på ett MicroSDHC-kort. Det innebär att du kan använda Attaché Evolutive som en USB-lagringslösning, men även som MicroSDHC-adapter. Behöver du mer lagringsutrymme? Ta ut MicroSDHC-kortet och ersätt det med ett annat kort med högre kapacitet.

När man jobbar med tablets och netbooks är storleken mycket viktig. Med detta i bakhuvudet har PNY tagit fram en raffinerad lösning. MicroSDHC-porten sitter under själva USB-stickan vilket medför att när AttachéTM Evolutive är anslutet, är det så gott som omärkbart.

Vikten av att överföringar går snabbt kan inte nog betonas för dessa lagringsmedier. PNY:s AttachéTM Evolutive är försett med ett MicroSDHC-kort från PNY som ger dataöverföring med optimerad skrivhastighet på upp till 12 MB/s och en läshastighet på upp till 19 MB/s.

Du kan fortsätta att uppgradera och använda en rad olika MicroSDHC-kort, vilket ger flexibel och bärbar lagring.

AttachéTM Evolutive kan köpas hos PNY:s sedvanliga distributionskanaler, komplett med MicroSDHC-kort.

–           4 GB    rek-pris: 99 Sek
–           8 GB    rek-pris: 159 Sek
–           16 GB  rek-pris: 299 Sek