Jag började med bloggande i december 2008 när det redan fanns en del bloggar på Internet. Att skriva om datorer, mobiler och andra teknik inspirerade saker var ganska självklart med tanke på att det var mitt jobb och största fritidsintresse. Idag har faknet.blog nästan 700 inlägg och vi försöker i bästa möjliga mån uppdatera bloggen med nya artiklar. Målet är att skriva mellan 5-7 artiklar per veckan men tyvärr så är vi fortfarande långt ifrån det.

Tanken med bloggen är att skriva om nyheter från IT branschen, upplysa om olika produkter och tjänster så man kan lättare bestämma sig vid köpet plus en del inlägg som handlar om webbutveckling och webbtjänster. Så bloggen läses av både IT nördar såsom vanliga PC och mobil användare.

Vem är bakom Falknet.blog?

Jag heter Igor Vrbljanac och har varit med i PC världen sedan´96, när jag skaffade mig en begagnad 486-a. Efteråt är datorer och Internet mitt största intresse och samtidigt levebröd. Jag har jobbat from år 2000 och ca 2 år framåt som tekniker på Network Technical i Kungsbacka där intresse för den tekniska biten växte fram.
År 2002 har jag utbildat mig till IT utvecklare, där jag fick stort intresse för webb, webbdesign och webbutveckling. Det gör jag även idag, jobbar som webbutvecklare.

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med mig fyll i kontakt formulär på kontakt sidan. Finner du innehåll på sidan intressant, prenumerera gärna på RSS flöde.

Trevlig läsning